Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Nicejský salát se zelenými fazolkami a tuňákem

Pestrý salát, který zasytí i potěší chuťové pohárky.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Salát Francouzská

Ingredience

    • hrst blanšírovaných zelených fazolek
    • konzerovaný tuňák v olivovém oleji
    • rajče pokrájené na klínky
    • hrst nasekané jarní cibulky
    • lžíce černých oliv
    • lžíce jemně sekané bazalky
    • sůl, čerstvě mletý pepř
    • citronová šťáva
    • vejce
    • sardelové řezy

Příprava jídla

Dejte do mísy hrst blanšírovaných zelených fazolek, rozdrobte na ně slitého konzerovaného tuňáka v olivovém oleji, přidejte rajče pokrájené na klínky, hrst nasekané jarní cibulky, lžíci černých oliv a lžíci jemně sekané bazalky. Osolte, opepřete čerstvě mletým pepřem, zakápněte citronovou šťávou a promíchejte. Při podávání můžete ozdobit vejcem uvařeným natvrdo a sardelovými řezy.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Cuketová polévka

Bramborový salát s matjesem

Pečený pstruh s bylinkami

Bůčkové kostky po čínsku

Opékaný filet z lososa

Kotlety s pestem

Quiche

Thajské nudle

Těstoviny s ricottou a špenátem

Kuře na citronu

Rizoto po česku

Telecí plněné špenátem a mozzarellou

Ostrá kukuřičná polévka s krevetami

Vepřové medailonky nasladko

Zeleninová pizza z pita chleba

Hovězí tacos

Opékaný chleba s cottage pomazánkou

Tuňákový salát s cizrnou

Grilované steaky s kukuřicí

Kuřecí sendvič po vietnamsku

REKLAMA

Přidat komentář