Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.4/5 Počet hodnocení: 13
Do 20 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1241 kcal
Bílkoviny 106 g
Sacharidy 89 g
Tuky 46 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Labužníci mohou navrch přidat nasekané sardelové řezy či černé olivy.

Suroviny

drobné, nové
salátová zálivka bylinková ( viz recept)
kapary 1 PL
vejce 4 ks
vařená 7 minut, oloupaná a rozpůlená
tuňák (konzerva) 200 g
rukola 2 hrsti
polníček 1 hrst
salát 1 hrst
lollo, rosso (natrhaný)
čekanka 1 ks
puk, na nudličky
malá, na tenké plátky
sůl
olivový olej
na dochuť

Postup

1

Brambory vařte v osolené vodě asi 20 minut doměkka, až do nich snadno zajede špička nože.

2

Slijte a ještě horké překrájejte na půlky nebo čtvrtky podle velikosti. Ihned promíchejte s bylinkovou zálivkou, kapary, a nechte vychladnout.

3

Pak opatrně přimíchejte ostatní přísady, Podle potřeby ještě přidejte olej a sůl. Ihned podávejte.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/8

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč