
Zapečené žampiony s kozím sýrem
Vysoce efektní jídlo pro vegetariány, jehož příprava zabere jen 10 minut vašeho času.
Vydání: 2008/8
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 2
Ingredience
- 8 žampionových klobouků
- sůl
- 8 snítek tymiánu
- 200 ml bílého vína
- 100 g měkkého kozího sýra
- 3 nasekané jarní cibulky
- 1 lžíce bazalky
- 1 lžička oleje
- řeřicha k podávání
Příprava jídla
Do pekáče narovnejte 8 žampionových klobouků, osolte, přidejte 8 snítek tymiánu, zalijte 200 ml bílého vína a pod alobalem pečte 15–20 minut. V misce smíchejte 100 g měkkého kozího sýra, 3 nasekané jarní cibulky, lžíci bazalky a lžičku oleje. Naplňte žampiony a pečte 10 minut. Podávejte s řeřichou.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Martin Novosad
15. Prosinec 2009 17:16