Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zapečené žampiony s kozím sýrem

Vysoce efektní jídlo pro vegetariány, jehož příprava zabere jen 10 minut vašeho času.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
PT30M
Pečení 0:30
Britská

Ingredience

    • 8 žampionových klobouků
    • sůl
    • 8 snítek tymiánu
    • 200 ml bílého vína
    • 100 g měkkého kozího sýra
    • 3 nasekané jarní cibulky
    • 1 lžíce bazalky
    • 1 lžička oleje
    • řeřicha k podávání

Příprava jídla

Do pekáče narovnejte 8 žampionových klobouků, osolte, přidejte 8 snítek tymiánu, zalijte 200 ml bílého vína a pod alobalem pečte 15–20 minut. V misce smíchejte 100 g měkkého kozího sýra, 3 nasekané jarní cibulky, lžíci bazalky a lžičku oleje. Naplňte žampiony a pečte 10 minut. Podávejte s řeřichou.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Hovězí tacos

Opékaný chleba s cottage pomazánkou

Tuňákový salát s cizrnou

Grilované steaky s kukuřicí

Kuřecí sendvič po vietnamsku

Těstoviny s krabími tyčinkami

Kokosová polévka s kari

Omeleta s parmazánem

Telecí s kaparovým máslem

Závin se špenátem a nivou

Mušle s kuřetem a rukolou

Opékané filé s petrželí a citronem

Tortilla s tuňákem

Zeleninový salát s kuskusem

Sendvič se šunkou a vejcem

Saltimbocca

Hovězí nudličky po čínsku

Salát s kuřetem a paprikou

Steak s křenem na toustu

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Toto jedlo som pripravoval podla receptu a bola to jedna velka hroza. Chute absolutne neprepojene a sampiony dostali pri duseni s vinom a tymianom cudnu pachut.

Přidat komentář