Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Uzené kotlety zapečené se zelím

Jednoduchá večeře na téma "maso s chlebem" dotažená do dokonalosti.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Maso Česká

Ingredience

    • 2 červené cibule pokrájené nahrubo
    • 300 g kysaného zelí
    • 2 uzené kotlety
    • 4 plátky prorostlé sušené slaniny
    • hrubě mletý pepř

Příprava jídla

Na oleji poduste, až zesklovatí, 2 červené cibule pokrájené nahrubo. Propláchněte 300 g kysaného zelí, nechte okapat a pak ho urovnejte do pekáčku. Navrch položte 2 uzené kotlety, na ně dejte cibuli, 4 plátky prorostlé sušené slaniny a posypte hrubě mletým pepřem. Zapékejte v troubě asi 20 minut; podávejte s chlebem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Brambory se salsou verde

Telecí steak s olivovou salsou

Sytá cibulačka

Opékaný sýr akawi s okurkovým salátem

Frittata se špenátem

Kuře s bleskovým pilafem

Makrela s cibulkou a čerstvým chlebem

Kuřecí nudle s chilli

Rozpečený kozí sýr

Brambory na loupačku s domácí tatarkou

Thajský salát s roštěnkou

Těstoviny s krevetami a citronem

Staromládenecké fazole

Rozpečený sendvič s hermelínem a brusinkami

Kuřecí řízek v sezamu

Minipizzy

Muffiny s chorizem

Gnocchi se šalvějovou smetanou

Filé zapečené s citronem

Kuřecí řízek s hrubou solí a drceným pepřem

REKLAMA

Přidat komentář