Vychutnejte si kotlety na rafinovaně pikantní způsob!
Suroviny
pomerančová marmeláda
2
PL
hořčice dijonská
1
PL
česnek
1
stroužek
4
ks
vepřová kotleta lze nahradit steaky
sůl
1. Marmeládu smíchejte s hořčicí, drceným česnekem a lžící vody.
2. Osolené maso grilujte nebo pečte, dokud nezměkne; trvá to asi čtvrt hodiny. Párkrát je obraťte a pomažte marmeládovou glazurou.
Podávejte s novými bramborami a zeleninovým salátem.
Místo marmelády příště vyzkoušejte melasu!
2. Osolené maso grilujte nebo pečte, dokud nezměkne; trvá to asi čtvrt hodiny. Párkrát je obraťte a pomažte marmeládovou glazurou.
Podávejte s novými bramborami a zeleninovým salátem.
Místo marmelády příště vyzkoušejte melasu!