Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Sladké kostky

Kombinaci burákového másla, bílého chleba a jahodové marmelády si buď zamilujete na první dobrou, nebo nad ní nějaký čas budete nechápavě kroutit. Stejně jí ale nakonec propadnete.

Vydání: 2008/9
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Sendvič Americká

Ingredience

    • 8 krajíců bílého toustového chleba, bez kůrek
    • jahodová marmeláda
    • burákové máslo nebo marmeláda kontrastní k jahodové, např. meruňková

Příprava jídla

1 Čtyři chleby potřete jahodovou marmeládou a přiklopte zbylými čtyřmi tak, abyste získali čtyři sendviče. Na dva z nich namažte burákové máslo (nebo marmeládu) a začněte spojovat: na namazaný položte nenamazaný, na něj dejte namazaný a poslední nenamazaný. Nakrájejte na špalíky.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kuřecí sendvič s kukuřicí

Tuňákový wrap

Jahodový sendvič

Sýrové prsty

Zeleninová pita se šunkou

Dvojitý krůtí sendvič

Vaječné bagetky

Kapesní pizza

Guacamolové špízy

Komentáře

Obrazek uzivatele
je výborné, podle mě je to lepší verze nutelly - nemusí být tak příšerně přeslazené, aby to vůbec mělo nějakou chuť. Tenhle sendvič si dělám teď celé prázdniny k snídani - je výborný, protože dodá hned energii. Jen místo bílého chleba používám co nejvíc celozrnný i s kůrkami, nebo jiné pečivo, třeba pohankové bulky.

Přidat komentář