Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,4 (42x)
9. 4. 2019
Jogurtové kostky
Apetitonline.cz
Jogurtové kostky
Apetitonline.cz


Pro zkušené
> 60 min
3,4 (42x)

Je načase zúročit dosavadní znalosti z našich cukrářských lekcí a posunout se ke složitějším dezertům! Cukrářka Petra Stahlová vás tentokrát naučí připravit lehounké dortíky plné malin a jogurtové pěny. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8 dortíků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8 dortíků

NA MANDLOVOU DACQUOISE

NA MALINOVÉ ŽELÉ

NA MALINOVÝ KRÉM

NA GLAZURU

Na jogurtovou pěnu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4935 kcal
  • Bílkoviny 87 g
  • Sacharidy 654 g
  • Tuky 230 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(42 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/4

Dubnové číslo Apetitu je tu a s ním i spousta nápadů, co dobrého uvařit těm nejmenším nebo jak nechat na talíři zazářit naši hvězdu sezony brokolici. Zasvětíme vás také do tajů práce s kváskem i droždím – s námi hravě zvládnete dokonalý mazanec, chléb s křupavou kůrkou, semínkové bagety i další dozlatova vypečené kousky! Nechybí ani čerstvá porce velikonoční inspirace! Čekají vás originální recepty, které sice pravděpodobně nevyřeší věčnou otázku, zda byla dříve slepice, nebo vejce, zato jsou opravdu skvělé. Mlsné koledníky pak můžete pohostit nezapomenutelnými čokoládovými dezerty nebo luxusními jogurtovými kostkami z dílny Petry Stahlové. Velikonoce budou letos opět neodolatelně lahodné! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Pektinové glazé Helena Fléglová

Cukrářská akademie Heleny Fléglové: Jak připravit ovocné zrcadlové glazé

Polevy jsou nejen efektní a lahodné, ale mají i ochrannou funkci. Brání totiž vysychání zákusků, jejich okorávání, případně uvadání. Vedle zrcadlových polev neboli glazé na bázi čokolády existují ještě ovocná glazé na bázi pektinu. Použít však můžete také polevu rocher nebo velvet, říká mistryně české cukrařiny Helena Fléglová.