0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Sladké kostky
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5 / 5. Počet hodnocení: 4
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3204 kcal
Bílkoviny 96 g
Sacharidy 612 g
Tuky 36 g
Vláknina 36 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kombinaci burákového másla, bílého chleba a jahodové marmelády si buď zamilujete na první dobrou, nebo nad ní nějaký čas budete nechápavě kroutit. Stejně jí ale nakonec propadnete.

Suroviny

toustový chléb 8 plátků
bílý
jahodový džem
nebo kontrastní marmeláda k jahodové, např. meruňková

1 Čtyři chleby potřete jahodovou marmeládou a přiklopte zbylými čtyřmi tak, abyste získali čtyři sendviče.

2 Na dva z nich namažte burákové máslo (nebo marmeládu) a začněte spojovat: na namazaný položte nenamazaný, na něj dejte namazaný a poslední nenamazaný. Nakrájejte na špalíky.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/9

Komentáře

Anonym

je výborné, podle mě je to lepší verze nutelly - nemusí být tak příšerně přeslazené, aby to vůbec mělo nějakou chuť. Tenhle sendvič si dělám teď celé prázdniny k snídani - je výborný, protože dodá hned energii. Jen místo bílého chleba používám co nejvíc celozrnný i s kůrkami, nebo jiné pečivo, třeba pohankové bulky.

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč