Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Sladké kostky
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 7
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3204 kcal
Bílkoviny 96 g
Sacharidy 612 g
Tuky 36 g
Vláknina 36 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kombinaci burákového másla, bílého chleba a jahodové marmelády si buď zamilujete na první dobrou, nebo nad ní nějaký čas budete nechápavě kroutit. Stejně jí ale nakonec propadnete.

Suroviny

bílý
jahodový džem
nebo kontrastní marmeláda k jahodové, např. meruňková

Postup

1

Čtyři chleby potřete jahodovou marmeládou a přiklopte zbylými čtyřmi tak, abyste získali čtyři sendviče.

2

Na dva z nich namažte burákové máslo (nebo marmeládu) a začněte spojovat: na namazaný položte nenamazaný, na něj dejte namazaný a poslední nenamazaný. Nakrájejte na špalíky.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/9

Komentáře

06.08.2009 16:23
je výborné, podle mě je to lepší verze nutelly - nemusí být tak příšerně přeslazené, aby to vůbec mělo nějakou chuť. Tenhle sendvič si dělám teď celé prázdniny k snídani - je výborný, protože dodá hned energii. Jen místo bílého chleba používám co nejvíc celozrnný i s kůrkami, nebo jiné pečivo, třeba pohankové bulky.

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...