Pangasius recept - menší pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Na pánvi na másle opražíme na kolečka nakrájenou mrkev. Tuto směs naložíme na cibuli s česnekem. Pangase posypeme z obou stran solí a pepřem (můžeme i pokapat citronem) a lehce z obou stran osmahneme na másle, které zbylo ze smažení mrkve. Pangase vložíme na zeleninovu směs do pekáče. Dáme zapéct na 10 minut na 200 stupňů. Mezi tím si připravíme omáčku z kysané smetany, na jemno nasekaného kopru a pažitky, osolíme a opepříme. Po 10 minutách pečení navršíme na rybu omáčku z kysané smetany. Pečeme cca 30 minut.
Můžeme podávat samotné nebo se zelenými fazolkami.
Suroviny
Porce
2
Suroviny
Porce
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 573.5 kcal
- Bílkoviny 49 g
- Sacharidy 38.5 g
- Tuky 22.5 g