0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pangasius v koprové omáčce

Pangasius v koprové omáčce

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1147 kcal
Bílkoviny 98 g
Sacharidy 77 g
Tuky 45 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

pangas 500 g
mrkev 2 ks
cibule 1 ks
česnek 2
zakysaná smetana 1 bal
pažitka
kopr
sůl
pepř
máslo
na vymazání formy
Pangasius recept - menší pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Na pánvi na másle opražíme na kolečka nakrájenou mrkev. Tuto směs naložíme na cibuli s česnekem. Pangase posypeme z obou stran solí a pepřem (můžeme i pokapat citronem) a lehce z obou stran osmahneme na másle, které zbylo ze smažení mrkve. Pangase vložíme na zeleninovu směs do pekáče. Dáme zapéct na 10 minut na 200 stupňů. Mezi tím si připravíme omáčku z kysané smetany, na jemno nasekaného kopru a pažitky, osolíme a opepříme. Po 10 minutách pečení navršíme na rybu omáčku z kysané smetany. Pečeme cca 30 minut. Můžeme podávat samotné nebo se zelenými fazolkami.
Autor: jeordie

Obchod Apetit