Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Pangasius v koprové omáčce

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Pangasius v koprové omáčce

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

pangastius 500 g
mrkev 2 ks
cibule 1 ks
česnek 2
zakysaná smetana 1 bal
pažitka
kopr
sůl
pepř
máslo
na vymazání formy
Pangasius recept - menší pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Na pánvi na másle opražíme na kolečka nakrájenou mrkev. Tuto směs naložíme na cibuli s česnekem. Pangase posypeme z obou stran solí a pepřem (můžeme i pokapat citronem) a lehce z obou stran osmahneme na másle, které zbylo ze smažení mrkve. Pangase vložíme na zeleninovu směs do pekáče. Dáme zapéct na 10 minut na 200 stupňů. Mezi tím si připravíme omáčku z kysané smetany, na jemno nasekaného kopru a pažitky, osolíme a opepříme. Po 10 minutách pečení navršíme na rybu omáčku z kysané smetany. Pečeme cca 30 minut. Můžeme podávat samotné nebo se zelenými fazolkami.
Autor: jeordie

Obchod Apetit