Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
5,0 (2x)
9. 7. 2014
Pangasius v koprové omáčce
Pangasius v koprové omáčce


< 30 min
5,0 (2x)

Pangasius recept - menší pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Na pánvi na másle opražíme na kolečka nakrájenou mrkev. Tuto směs naložíme na cibuli s česnekem. Pangase posypeme z obou stran solí a pepřem (můžeme i pokapat citronem) a lehce z obou stran osmahneme na másle, které zbylo ze smažení mrkve. Pangase vložíme na zeleninovu směs do pekáče. Dáme zapéct na 10 minut na 200 stupňů. Mezi tím si připravíme omáčku z kysané smetany, na jemno nasekaného kopru a pažitky, osolíme a opepříme. Po 10 minutách pečení navršíme na rybu omáčku z kysané smetany. Pečeme cca 30 minut. Můžeme podávat samotné nebo se zelenými fazolkami.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 573.5 kcal
  • Bílkoviny 49 g
  • Sacharidy 38.5 g
  • Tuky 22.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt