Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pangasius v koprové omáčce

Popis receptu: 
Výborná ryba bez kostí v delikátní omáčce
Autor: Veronika Klírová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    500 g filetu z pangase 2 mrkve 1 cibule 2 stroužky česneku 1 balení kysané smetany pažitka kopr sůl, pepř máslo na vymazání formy

Příprava jídla

Pangasius recept - menší pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Na pánvi na másle opražíme na kolečka nakrájenou mrkev. Tuto směs naložíme na cibuli s česnekem. Pangase posypeme z obou stran solí a pepřem (můžeme i pokapat citronem) a lehce z obou stran osmahneme na másle, které zbylo ze smažení mrkve. Pangase vložíme na zeleninovu směs do pekáče. Dáme zapéct na 10 minut na 200 stupňů. Mezi tím si připravíme omáčku z kysané smetany, na jemno nasekaného kopru a pažitky, osolíme a opepříme. Po 10 minutách pečení navršíme na rybu omáčku z kysané smetany. Pečeme cca 30 minut. Můžeme podávat samotné nebo se zelenými fazolkami.
REKLAMA

Přidat komentář