Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,4 (46x)
18. 7. 2014
Vittelo tonnato
Apetit
Vitello tonnato
Apetit


Snadné
< 120 min
4,4 (46x)

Klasický italský recept na vitello tonnato chutná nejlíp druhý den, kdy se studené plátky telecího masa trochu rozleží v tuňákové omáčce. Vitello tonnato pochází z oblasti Lombardie a Piemontu, kde se připravuje z masa tamního skotu. Nemusíte cestovat, tuto studenou pochoutku si můžete připravit i u vás doma.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na tuňákovou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1209 kcal
  • Bílkoviny 95.5 g
  • Sacharidy 29.25 g
  • Tuky 73.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. KVÍZ: Umíte vařit italskou kuchyni? 6 kuchařek, které vás naučí vařit italsky

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(46 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/5

Dejte si čerstvý sýrChleba k večeřiVařte z vody!Jak připravit lososa