Klasický italský recept na vitello tonnato chutná nejlíp druhý den, kdy se studené plátky telecího masa trochu rozleží v tuňákové omáčce. Vitello tonnato pochází z oblasti Lombardie a Piemontu, kde se připravuje z masa tamního skotu. Nemusíte cestovat, tuto studenou pochoutku si můžete připravit i u vás doma.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na tuňákovou omáčku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1209 kcal
- Bílkoviny 95.5 g
- Sacharidy 29.25 g
- Tuky 73.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/5
Dejte si čerstvý sýrChleba k večeřiVařte z vody!Jak připravit lososa