Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Tatarák z lososa s listovým salátem a citrónovou majonézou

Popis receptu: 
Tatarák z lososa s listovým salátem a citrónovou majonézou
Autor: Lenka Jestřabíková
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    500 g uzeného lososa 100 g mladé zelené cibulky dijonská hořčice panenský olivový olej sůl pepř špetku cukru na omáčku: majonéza 2 citróny dijonská hořčice cukr sůl pepř na ozdobu: výběr listových salátů baby rajčata pečivo (toustový chléb)

Příprava jídla

Uzeného lososa nakrájím na malé kousky, přidáme jemně nakrájenou zelenou cibulku, dijonskou hořčici, pepř, sůl a špetku cukru na zvýraznění chuti. Do majonézy vmícháme citrónovou kůru i šťávu, dijonskou hořčici, špetku cukru, sůl a pepř. Tatarák tvarujeme do formičky, servírujeme na listovém salátě, doplníme omáčkou a zdobíme rajčátky, opečenými v olivovém oleji a doplníme opečeným toustovým chlebem.
REKLAMA

Přidat komentář