Tatarák z lososa s listovým salátem a citrónovou majonézou

Tatarák z lososa s listovým salátem a citrónovou majonézou

Hodnocení receptu
Průměr: 4 (2)
Do 30 minut

Suroviny

500 g uzeného lososa
100 g mladé zelené cibulky
dijonská hořčice
panenský olivový olej
sůl
pepř
špetku cukru
na omáčku:

majonéza
2 citróny
dijonská hořčice
cukr
sůl
pepř
na ozdobu:

výběr listových salátů
baby rajčata
pečivo (toustový chléb)
Uzeného lososa nakrájím na malé kousky, přidáme jemně nakrájenou zelenou cibulku, dijonskou hořčici, pepř, sůl a špetku cukru na zvýraznění chuti. Do majonézy vmícháme citrónovou kůru i šťávu, dijonskou hořčici, špetku cukru, sůl a pepř. Tatarák tvarujeme do formičky, servírujeme na listovém salátě, doplníme omáčkou a zdobíme rajčátky, opečenými v olivovém oleji a doplníme opečeným toustovým chlebem.
Autor: lenka40

Obchod Apetit