Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,9 (8x)
3. 3. 2021
Velikonoční nádivka ve slaninovém kabátku
Apetit
Velikonoční nádivka ve slaninovém kabátku
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,9 (8x)

Máte-li raději nádivku s drobnější mozaikou, nakrájejte pečivo na menší kousky. Konečný výsledek pak bude vlhčí, nebo naopak 1 vejce z receptu uberte.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 formu na biskupský chlebíček

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 formu na biskupský chlebíček

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4293 kcal
  • Bílkoviny 271 g
  • Sacharidy 373 g
  • Tuky 143 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/4

Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka: Recept na staročeskou pochoutku, která nesmí chybět na žádném svátečním stole

Velikonoční nádivka je staročeská pochoutka, která k svátkům jara patří stejně neodmyslitelně jako beránek či mazanec. Voňavá kombinace uzeného masa, čerstvých bylinek a nadýchaného pečiva dělá z tohoto pokrmu lahodnou součást sváteční tabule. Ať už ji pečete samostatně, nebo jí naplníte třeba kuře, vždycky potěší svou šťavnatostí a bohatou chutí. Připravte si tu nejlepší velikonoční nádivku a vychutnejte si svátky se vším, co k nim patří.