Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Fritaty s kaviárem z lososa

Lahodné pohoštění pro slavnostní chvíle. Za několik minut jsou fritaty uečené, stačí jen ozdobit.

Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
6 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 12 fritat
Doba přípravy: Do 20 minut
PT8M
Pečení 0:08
Chuťovka Italská

Ingredience

    • 2 vejce
    • 2 lžíce smetany ke šlehání
    • 1 lžíce jemně nasekaného kopru
    • 1 lžička nastrouhané kůry z biocitronu + 1 lžíce šťávy
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř
    • 60 g čerstvého krémového sýra o pokojové teplotě
    • malá sklenička kaviáru z lososa
    • 12 tenkých plátků limetky

Příprava jídla

1 Troubu předehřejte na 150 °C. Vejce, smetanu, kopr, citronovou kůru, sůl a pepř dejte do mísy a promíchejte. Do každé jamky dvanáctimístného plechu na muffiny vložte zhruba 2 lžíce směsi. Pečte 6–8 minut. Vytáhněte z trouby, tři minuty nechte stát v plechu, pak vyklopte.

2 Sýr a citronovou šťávu prošlehejte v míse, podle chuti osolte. Každou z upečených minifritat ozdobte sýrem, navrch dejte kaviár a malý plátek limetky.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Narozeninová party

Narozeninová party

Sýrová mísa s nakládanými fíky

Jednohubky s uzeným sýrem

Penne all’ arrabbiata

Narozeninový dort

Jehněčí v pistáciovo-citronové krustě

Přidat komentář