Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Cibulová majonéza

Podávejte společně s dalšími dipy, aby měli hosté na výběr. Má silnou chuť, a tím se výrazně liší ode všech ostatních.

Vydání: 2010/6
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: Pro 6 osob
Doba přípravy: Do 10 minut
Opékání 10 minut
PT10M
Příprava 0:10
Studená omáčka a dip

Ingredience

    • 1 cibule, nakrájená nadrobno
    • 2 lžíce olivového oleje
    • 1/2 lžičky chilli koření
    • 50 ml bílého vína
    • 150 g majonézy
    • sůl

Příprava jídla

1 V pánvi na oleji pomalu opékejte dorůžova cibuli; stačit by mělo osm minut. Poprašte chilli, zakápněte vínem a vařte asi pět minut, až se tekutina téměř vydusí. Stáhněte z ohně a nechte vychladnout. Vmíchejte do majonézy a případně dosolte.

 

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář