Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Těsto na pizzu

Popis receptu: 
Chcete udělat tu nejlepší pizzu jakou jste kdy jedli? Křupavou, tenkou, žádný slaný koláč? Tak tady je recpt. Už jsem s ním ohromila ne jednu domácnost.
Autor: Miroslava Poláková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 8
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    1kg hladké mouky, +hladkou mouku na vypracování těsta, 1lžíce soli, kostička droždí (cca 25g), 2dcl oleje, 0,5l vlažné vody,

Příprava jídla

Všechny suroviny, včetně rozdrobeného droždí smícháme dohromady a vypracujeme vláčné, nelepivé těsto. Hotové těsto dáme do mísy, kterou přikryjeme utěrkou a necháme hodinu v teple kynout. Po hodině můžeme buď připravovat pizzu a nebo rozdělit vykynuté těsto na díly, které dáme do igelitových sáčků a můžeme dát zamrazit. Nemusíte se bát, pokud třeba v sobotu nevíte co k obědu, stačí tak 2-3hdoiny předem vyndat těsto, které rozmrzne a není nijak vadné. Dále stačí už jen udělat pizzu dle vaší fantazie. Doporučuji péct na pečícím papíru.
REKLAMA

Přidat komentář