2013/3
01.03.2013

2013/3
01.03.2013
Obsah vydání
- Nejlepší pizza do mrazáku
- Boloňská omáčka 3x jinak
- Gurmánský výlet do Itálie
- Hostina z darů moře
- Fantastické italské dezerty

> 120 min
4,4
Janina boloňská omáčka se špagetami

> 60 min
4,5
Kukuřičný koláč s hruškami (amore di polenta)

> 60 min
5,0
Griliášové oplatky

> 60 min
5,0
Česnekové gnocchi se salámem a oreganem

< 45 min
4,0
Rajčatové sugo

> 60 min
3,8
Oříškový koláč s mascarpone a malinami

> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

< 30 min
4,6
Čokoládový dort se sušenými švestkami (torta nera)

> 60 min
2,6
Polentové jednohubky

< 10 min
3,8
Pizza pronto

> 60 min
4,6
Těsto na pizzu

> 60 min
4,6
Richardova boloňská omáčka s tagliatelle

> 60 min
3,6
Základní bramborové gnocchi

< 60 min
4,1
Gnocchi s tuňákem, cuketou a kapary

> 60 min
4,0
Gianfrancova boloňská omáčka s tagliatelle

> 120 min
4,2
Hovězí líčka na pivě

< 60 min
5,0
Italská rajčatová polévka

< 60 min
4,8
Hříbkové gnocchi v žampionové omáčce

< 30 min
0,0
Fenyklovorajčatový salát s grilovanou rybou

> 60 min
0,0
Králík se slaninou

> 60 min
4,4
Rýžové arancine s ragú

< 10 min
5,0
Pizza s grilovanými paprikami

< 10 min
4,2
Pizza s houbami a mascarpone

> 60 min
0,0
Pizza s mletým masem a čedarem

< 60 min
0,0
Torrone s pistáciemi

< 30 min
4,3
Vepřové v mléce

< 30 min
5,0