Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Ruský sýr

Lahodnou tvarohovou pomazánku můžete dát do plátěného sáčku mezi dvě prkénka, zatížit ji, nechat vykapat a uzrát. Za čtyři dny vznikne pružný čerstvý sýr.

Vydání: 2005/9
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 5
Doba přípravy: Do 20 minut
Vykapání a zrání: 4 dny
P
Pomazánka

Ingredience

    • 400 g měkkého tvarohu
    • 80 g měkkého másla
    • 1 nastrouhanou cibuli
    • 1 stroužek rozetřeného česneku
    • 60 ml kyselé smetany nebo mléka
    • 1 lžička sladké papriky

Příprava jídla

Na 5 porcí spolu utřete 400 g měkkého tvarohu, 80 g měkkého másla, přidejte 1 nastrouhanou cibuli, 1 stroužek rozetřeného česneku a 60 ml kyselé smetany nebo mléka. Okořeňte 1 lžičkou sladké papriky. Podávejte ihned nebo nechte uzrát sýr.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Slané pečivo z křehkého těsta

Rajská jablka plněná

Šunkový aspik

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.9/05, str.86

Přidat komentář