Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)
14. 1. 2019
Ruský sýr
Apetit
Ruský sýr
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)

Lahodnou tvarohovou pomazánku můžete dát do plátěného sáčku mezi dvě prkénka, zatížit ji, nechat vykapat a uzrát. Za čtyři dny vznikne pružný čerstvý sýr.


Nezhasínat obrazovku
5
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

5
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 225 kcal
  • Bílkoviny 14.4 g
  • Sacharidy 6.4 g
  • Tuky 15.2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Vilém Vrabec, z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005

Související články

20251027_Povidloň_16x9_foto3.jpg

Tento koláč miluje celá rodina: Vyzkoušejte povidloň a 7 možností, jak ho připravit pokaždé jinak

Povidloň je dezert, který se neptá, jestli máte chuť na něco výjimečného – prostě vás dostane. Recept našich babiček znovu kraluje kuchyním a vrací se v plné slávě: s lehkým odpalovaným těstem, krémovým tvarohem a švestkovými povidly, které provoní celý dům. Zapomeňte na složité dorty, tuhle poctivou delikatesu si zamilujete pro její jednoduchost i dokonalou kombinaci chutí.