Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rajská jablka plněná

Klasika studených mís se zajímavou náplní, kterou Vilém Vrabec pojmenoval jako ‚námořnickou‘.

Vydání: 2005/9
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 20 minut
P

Ingredience

    • 6 větších pevných rajčat
    • citronová šťáva
    • 250 g konzervovaného tuňáka
    • 50 g sekané cibule a bílky ze 2 natvrdo uvařených vajec.
    • 1 lžíce oleje
    • 1 lžíce octa
    • špetku soli pepře a worcesterské omáčky
    • sekaný žloutek
    • olivy nebo kyselé okurky na ozdobu

Příprava jídla

Na 6 porcí vydlabejte 6 větších pevných rajčat. Lehce osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou. Nasekejte 250 g konzervovaného tuňáka, 50 g sekané cibule a bílky ze 2 natvrdo uvařených vajec. Přidejte po 1 lžíci oleje a octa, špetku soli, pepře a worcesterské omáčky. Naplňte rajčata, povrch posypte sekaným žloutkem a ozdobte olivou nebo kyselou okurkou.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Slané pečivo z křehkého těsta

Ruský sýr

Šunkový aspik

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.9/05, str.86

Přidat komentář