Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Švédský koláč
Švédský koláč


< 30 min
0,0 (0x)

Předehřejte troubu na 180°. 1. Nejprve smícháme všechny ingredience sypké směsi a polovinu směsi nasypeme na plech vyložený pečícím papírem. 2. Smícháme všechny ingredience tekuté směsi a celou tuto směs nalijeme na první polovinu sypké směsi. 3. Zbytek sypké směsi nasypeme jako třetí vrstvu koláče. 4. Celý koláč postrouháme máslem a můžeme vložit do trouby. Pečeme asi 30 minut.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

5

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

5

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 779.6 kcal
  • Bílkoviny 16.2 g
  • Sacharidy 122.2 g
  • Tuky 24.8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt