Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Kuracie ragú s kukuricou
Kuracie ragú s kukuricou


< 60 min
0,0 (0x)

Postup: 1. V panvici rozohrejeme lyžicu oleja, pridáme kukuričné zrnká a na miernom ohni opekáme 2 minúty. Vyberieme a necháme odkvapkať. 2.Kuracie mäso umyjeme, zbavíme kože, osušíme a osolíme. Vo väčšom hrnci na zvyšnom oleji zo všetkých strán krátko opečieme. Mäso vyberieme a v hrnci opečieme nadrobno nakrájanú slaninu. Po 3 minútach opekania pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a 2-3 minúty opekáme dosklovita. 3. Do hrnca naspäť vložíme opečené mäso, pridáme bobkový list, nové korenie a očistenú, na kocky nakrájanú papriku. Primiešame paradajkový pretlak, pretlačený cesnak, horčicu a okoreníme. Prikryjeme a za občasného miešania dusíme na miernom ohni asi 20 minút. Podľa potreby podlievame vodou a červeným vínom. 4.Pridáme na väčšie kúsky nakrájanú paradajku bez šupky a po 10 minútach pridáme opečenú kukuricu. Premiešame a odstavíme. Podávame s dusenou ryžou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1110.75 kcal
  • Bílkoviny 39.5 g
  • Sacharidy 136.25 g
  • Tuky 42.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt