Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (6x)
18. 7. 2014
Opékané kuře s červeným zelím
unsplash.com
Opékané kuře s červeným zelím
unsplash.com


Snadné
< 60 min
5,0 (6x)

Zelný salát je velmi dobrý. Kdo nehlídá každý gram tuku, může zvolit horní část stehen – jsou sice tučnější, ale šťavnatější.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 688.75 kcal
  • Bílkoviny 47.5 g
  • Sacharidy 68 g
  • Tuky 23.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/10

Říjen 2005

Související články

Kysané zelí

Vyrobte si vlastní kysané zelí

Jedinečnou zimní zásobárnu vitaminu C můžete mít i ve své spíži. Víte, jak na to? Redaktorka Stáňa Moravcová několik týdnů testovala a ladila postup na kvašené zelí, které se dá připravit i v tom nejmenším bytě, s pomocí dvou sklenic a z jediné hlávky zelí.