Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
maminčin medovník možno péct perníčky
maminčin medovník možno péct perníčky


> 60 min
0,0 (0x)

V konvičce Tupp.v MVT rozpustit na několikrát tuk, cukr, med, skořici, čokoládu nebo kakao až je pasta. V původním receptu je, že se to má dělat nad párou...vmíchat rozšlehaná vejce a nakonec mouku s kypřidlem. Propracovat metlami. Zdá se to hrozně řídké a lepivé. Dát do misky na kynutí a vložit do lednice. Druhý den je to těsto s kterým se opravdu výborně pracuje. Vykrajených tvarů bylo na víc, než 4 plechy. Příště víc šetřit místem na plechu! Nejlepší je péct na pečicím papíře pomoučněném hladkou moukou. Při vyndáváním opravdu pozor, perníčky sklouzávají úplně samovolně!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

20

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

20

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2620.25 kcal
  • Bílkoviny 48.55 g
  • Sacharidy 467.65 g
  • Tuky 50.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt