V konvičce Tupp.v MVT rozpustit na několikrát tuk, cukr, med, skořici, čokoládu nebo kakao až je pasta. V původním receptu je, že se to má dělat nad párou...vmíchat rozšlehaná vejce a nakonec mouku s kypřidlem. Propracovat metlami. Zdá se to hrozně řídké a lepivé. Dát do misky na kynutí a vložit do lednice. Druhý den je to těsto s kterým se opravdu výborně pracuje. Vykrajených tvarů bylo na víc, než 4 plechy.
Příště víc šetřit místem na plechu! Nejlepší je péct na pečicím papíře pomoučněném hladkou moukou. Při vyndáváním opravdu pozor, perníčky sklouzávají úplně samovolně!
Suroviny
Porce
20
Suroviny
Porce
20
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2620.25 kcal
- Bílkoviny 48.55 g
- Sacharidy 467.65 g
- Tuky 50.25 g