Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,1 (68x)
27. 9. 2017
Cizrnová kakaová buchta
Apetit
Cizrnová kakaová buchta
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,1 (68x)

Ochutnejte prostý zázrak – vlhkou čokoládovou buchtu bez lepku a mléčných výrobků. Zamilují si jí i ti, kteří se ve stravě nemusejí nijak omezovat. Až cizrnovou bábovku upečete, zkuste se zeptat strávníků, z čeho je, vsadíme se, že neuhodnou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 menší bábovku

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 menší bábovku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3061 kcal
  • Bílkoviny 144 g
  • Sacharidy 423 g
  • Tuky 71 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(68 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/10

Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů

Související články

Nepečený dort sypaný kakaem

Kakao v kuchyni: Víme, jak vybrat to nejlepší

Když se před pěti sty lety  španělský dobyvatel Hernán Cortés vracel ze střední Ameriky, jedněmi z prvních suvenýrů, které s sebou do Evropy přivezl, byly kakaové boby. Jejich využití odkoukal od Aztéků. Ti kakao zpracovávali na prapůvodní verzi horké čokolády. K dnešní podobě však muselo kakao urazil ještě dlouhou cestu. Přesto už si pečení bez kakaa představit příliš nedoveme. Víte, jak vybrat to dobré?