Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Koriandrový steak se zeleninovým salátem

Pořádný hovězí steak plný živin a chuti není třeba zaplácnout nějakou těžkou přílohou. Úplně stačí lehký salát.

Vydání: 2012/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
Grilování: 6 minut
PT10M
Opékání 0:10
Maso Středomořská

Ingredience

    • 1 lžíce koriandrových semen
    • 1 lžička celého černého pepře
    • špetka drcených chilli papriček
    • 2x 200 g hovězí svíčkové ze střední části
    • 140 g třešňových rajčátek, přepůlených
    • 1 malá červená cibule, nasekaná
    • 3 lžíce panenského olivového oleje
    • 1 lžíce citronové šťávy
    • mořská sůl a špetka cukru
    • 50 g rukoly

Příprava jídla

1 Koriandr a pepř podrťte nahrubo. Přidejte chilli a směsí okořeňte bifteky z obou stran. Dejte je stranou a mezitím rozpalte gril nebo grilovací pánev.

2 Smíchejte rajčátka, cibuli, olivový olej a citronovou šťávu, osolte, opepřete a přidejte špetku cukru. Vmíchejte zlehka rukolu.

3 Grilujte bifteky 2–3 minuty po každé straně, pak je na prkénku osolte a nechte 5 minut odpočinout. Podávejte s připraveným zeleninovým salátem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Nové video: Tajemství dokonalého steaku

Nové video: Tajemství dokonalého steaku

Steaková časomíra

Steaková časomíra

Burger s hovězím steakem, sýrem a sušenou šunkou

Hovězí steak na pepři s bramborovými rösti

Sendvič s flank steakem

REKLAMA

Přidat komentář