Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jehněčí s harissou

Přiostřete! Pálivá směs koření harissa se v severní Africe používá k dochucení spousty jídel.

Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Příprava 0:10
Maso Africká

Ingredience

    • 300 g vykostěného zadního jehněčího
    • 1 lžička harissy
    • olivový olej


    K PODÁVÁNÍ

     

    • opečený chléb pita, listy salátu, tzatziki a citron

     

Příprava jídla

Jehněčí potřete lžičkou harissy a olivovým olejem. Grilujte 4–5 minut z každé strany. Nakrájejte a servírujte s opečeným chlebem pita, listy salátu, tzatziki a citronem.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Telecí steaky se sýrem a rajčaty

Kouřové vepřové kotletky

Glazované vepřové kotlety

Marocké hovězí

25 skvělých jídel z grilu

REKLAMA

Přidat komentář