Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Domácí cibulková remuláda

Jako stvořená k pečeným bramborám ovoněným rozmarýnem
Vydání: 2012/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Studená omáčka a dip

Ingredience

    • 225 g majonézy (recept na domácí)
    • 1 lžíce bílého jogurtu
    • 2–3 jarní cibulky, jen nať nakrájenou na plátky
    • hrst nakládaných cibulek, rozčtvrcených
    • 1 lžíce kaparů, nasekaných
    • 1 lžička worcesterské omáčky
    • 1 lžička dijonské hořčice
    • sůl, pepř

Příprava jídla

Smíchejte 225 g majonézy, 1 lžíci bílého jogurtu, 2–3 jarní cibulky, jen nať nakrájenou na plátky, hrst nakládaných cibulek, rozčtvrcených, 1 lžíci kaparů, nasekaných, 1 lžičku worcesterské omáčky a 1 lžičku dijonské hořčice. Osolte, opepřete a dejte do chladničky. Podávejte s pečenými bramborami s rozmarýnem (recept).
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Pečené brambory s rozmarýnem

Dip s pečeným česnekem a bazalkou

Remuláda s rukolou

REKLAMA

Přidat komentář