Pozor, aby tahle příloha nezmizela už před začátkem grilování! Lehký bramborový salát s chilli a jarní cibulkou je dokonalá příloha na zahradní party s rodinou nebo kamarády.
Postup
1
Vařte brambory v osolené vodě 12–15 minut doměkka.
2
Slijte a zchlaďte pod tekoucí studenou vodou. Nakrájejte na 1cm plátky.
3
Prošlehejte šťávu a kůru z 1 citronu, hořčici a pomalu přidávejte olivový olej.
4
Promíchejte zálivku s bramborami, osolte, okořeňte chilli a opatrně vmíchejte jarní cibulku a petrželku. Ochutnejte a případně dokyselte šťávou z druhého citronu.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Menu na gril: 6 receptů, které stojí za zkoušku(6 receptů )
- Saláty jako stvořené k velikonoční nádivce(23 receptů )