Domácí cibulková remuláda

Domácí cibulková remuláda

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1563 kcal
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 18 g
Tuky 165 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Jako stvořená k pečeným bramborám ovoněným rozmarýnem

Suroviny

majonéza 225 g
1 PL
bílý jogurt
jarní cibulka 2 ks
jen nať na plátky
cibule nakládaná hrst
rozčtvrcené
kapary 1 PL
nasekané
worcesterská omáčka 1 ČL
hořčice dijonská 1 ČL
sůl
pepř
Smíchejte 225 g majonézy, 1 lžíci bílého jogurtu, 2–3 jarní cibulky, jen nať nakrájenou na plátky, hrst nakládaných cibulek, rozčtvrcených, 1 lžíci kaparů, nasekaných, 1 lžičku worcesterské omáčky a 1 lžičku dijonské hořčice. Osolte, opepřete a dejte do chladničky. Podávejte s pečenými bramborami s rozmarýnem (recept).

Apetit magazín

5 triků, jak připravit zdravější dezerty
  • Novinky a zajímavosti

5 triků, jak připravit zdravější dezerty

Pečete rádi a hodně? Možná jste už přemýšleli o tom, jak své pekařské a cukrářské počiny připravovat trochu ‚zdravěji‘. Dobrá zpráva je, že pár triků pro ulehčení svědomí existuje, a přesto si pochutnáte... Pojďte si s námi některé fígle...
K čemu je dobrá klikva neboli kanadská brusinka
  • Suroviny

K čemu je dobrá klikva neboli kanadská brusinka

Klikva bahenní nebo velkoplodá je původní americká rostlina, která je příbuznou naší lesní brusinky. Protože se jí červené bobule klikvy chutí i vzhledem velmi podobají, vžilo se u nás pro ni označení „kanadská brusinka“. Nejčastěji se...

Obchod Apetit