Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Hodnocení receptu
Průměr: 5 (4)
Do 10 minut 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 989 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 5 g
Tuky 110 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Tuhle remuládu určitě přidejte do svého repertoáru, skvěle ji zužitkujete na každé party. Hodí se k pečeným bramborám i zelenině nebo ji přidejte do sendviče s grilovaným masem.

Suroviny

majonéza 150 g
4 PL
bílý jogurt
1 ČL
chilli pasta harissa
rukola hrst
sůl

Smíchejte 150 g majonézy, 4 lžíce bílého jogurtu, 1–2 lžičky chilli pasty harissa a hrst rukoly, nakrájené nadrobno. Osolte a dejte vychladit do chladničky. Podávejte k pečeným bramborám (recept).

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit