Důkazem, že i syrový celer chutná báječně, když ho doplní ty správné přísady, je právě tato celerová remuláda. Jako předkrm dokáže elegantně nahradit již tradiční šunkovou rolku s křenem. Větší porci společně s opečeným toustem klidně servírujte k večeři, obzvláště ve dnech, kdy nemáte příliš velký hlad.
Suroviny
2
Suroviny
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 933 kcal
- Bílkoviny 73 g
- Sacharidy 4.5 g
- Tuky 65.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva