Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,7 (34x)
18. 7. 2014
Celerová remuláda v šunkových kornoutcích
Apetit
Celerová remuláda v šunkových kornoutcích
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,7 (34x)

Důkazem, že i syrový celer chutná báječně, když ho doplní ty správné přísady, je právě tato celerová remuláda. Jako předkrm dokáže elegantně nahradit již tradiční šunkovou rolku s křenem. Větší porci společně s opečeným toustem klidně servírujte k večeři, obzvláště ve dnech, kdy nemáte příliš velký hlad.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 933 kcal
  • Bílkoviny 73 g
  • Sacharidy 4.5 g
  • Tuky 65.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva

Související články

Bryndáček

Tak trochu jiné grilování: Jak připravit bryndáček nebo veverku, proč dát šanci syrečkům a jak chutná snídaně na grilu?

Grilovací sezona je v plném proudu a před vámi už se schovává i jogurt, protože tuší, že by mohl za chvíli přijít jeho čas a bude nekompromisně hozen na gril? Chápeme, taky máme pocit, že grilování je téměř univerzální metoda přípravy a neexistuje surovina či příležitost, kdy by se nehodilo. Ale než se pustíte do rýže a okurek, máme pro vás jiné neobvyklé kousky. Zkuste netradiční steakové partie, syrečky nebo ugrilujte sladkou snídani.