Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Rizoto s paprikou a červenou cibulí

Popis receptu: 
*
Autor: Alžběta Slezáková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    1 lžíce olivového oleje 2 červené cibule 2 červené papriky 1 lžíce lístků rozmarýnu 85g slaniny 140g rýže 150ml bílého vína 850ml zeleninový vývar 2 lžíce strouhaného parmezánu

Příprava jídla

Ve větším hrnci nebo pánvi na oleji opékáme cibuli dosklovita asi 5 minut. Přidáme papriku, slaninu a rozmarýn a další 3-4 minuty mícháme. Vsypáme rýži a dobře promícháme. Zalijeme vínem a mícháme, než se vyvaří. Ztlumíme a zalijeme sběračkou vývaru až se vstřebá přidáme další.Trvá to asi 20 minut než spotřebujeme celý vývar. Na konci vmícháme parmazán a osolíme a opepříme.
REKLAMA

Přidat komentář