Krémové rizoto s červenou řepou a gorgonzolou je ideální volbou pro milovníky výrazných chutí a barevných jídel. Kombinace sladké červené řepy, jemně slané gorgonzoly a krémové konzistence dělá z tohoto receptu nejen gurmánský zážitek, ale i zdravý a výživný pokrm.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3295 kcal
- Bílkoviny 90 g
- Sacharidy 426 g
- Tuky 129 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/11
Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky