Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce

Bleskový a vděčný oběd. Samozřejmě můžete bez obav použít i domácí noky!

Vydání: 2013/7
Autor:
Hodnocení:
40 (hlasů)
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
PT15M

Ingredience

    • 2 lžíce oleje
    • 1 cibule, nasekaná
    • 2 stroužky česneku, nasekané
    • 400 g vepřové kotlety bez kosti, nakrájené na malé kousky
    • 600 g bramborových noků
    • 2 lžíce hrubozrnné hořčice
    • snítka estragonu nebo tymiánu
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • 1 kelímek smetany ke šlehání
    • 150 g čedaru

Příprava jídla

1 Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi rozpalte olej a opečte na něm dozlatova cibulku a maso. Směs pak přesuňte do zapékací misky.

2 Noky uvařte podle návodu na obalu a přidejte je do zapékací misky.

3 Hořčici promíchejte s lístky bylinek a se smetanou. Směs osolte a opepřete, přilijte do zapékací misky, promíchejte a vše posypte nahrubo nastrouhaným čedarem.

4 Zapékejte asi 15 minut, až omáčka začne bublat a sýr se roztaví.

 

 

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kotlety s hořčičnou omáčkou

Salát s kotletou a jablky

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Doma jsme si moc pochutnali :-)
Obrazek uzivatele
Bylo to velmi rychlé a výborné....
Obrazek uzivatele
Nechutnalo mi to:(

Přidat komentář