Bleskový a vděčný oběd. Samozřejmě můžete bez obav použít i domácí noky!
Suroviny
olej
2
PL
cibule
1
ks
nasekaná
česnek
2
stroužek
nasekané
400
g
vepřové kotlety bez kosti na malé kousky
gnocchi bramborové
600
g
hořčice hrubozrnná
2
PL
estragon
1
snítka
lze nahradit tymiánem
sůl
pepř
čerstvě mletý
smetana ke šlehání
1
bal
čedar
150
g
Postup
1
Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi rozpalte olej a opečte na něm dozlatova cibulku a maso. Směs pak přesuňte do zapékací misky.
2
Noky uvařte podle návodu na obalu a přidejte je do zapékací misky.
3
ořčici promíchejte s lístky bylinek a se smetanou. Směs osolte a opepřete, přilijte do zapékací misky, promíchejte a vše posypte nahrubo nastrouhaným čedarem.
4
Zapékejte asi 15 minut, až omáčka začne bublat a sýr se roztaví.
Komentáře
Lucie Danková
18.01.2015 01:00
Doma jsme si moc pochutnali :
Doma jsme si moc pochutnali :-)
Expres spol. s r. o. Novák
02.05.2016 10:38
Bylo to velmi rychlé a
Bylo to velmi rychlé a výborné....
Michala Vavřičková
21.10.2016 23:25
Nechutnalo mi to:(
Nechutnalo mi to:(