Zapečené noky s vepřovým masem jsou bleskový a vděčný oběd. Recept oceníte ve dnech, kdy nemáte čas stát dlouhé hodiny u plotny, a přesto potřebujete nasytit celou rodinu. Stačí osmažit vepřové maso, uvařit gnocchi, vše smíchat se smetanou a sýrem a dát zapéct. Samozřejmě můžete bez obav použít i domácí noky!
Suroviny
Postup
Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi rozpalte olej a opečte na něm dozlatova cibulku, česnek a maso. Směs pak přesuňte do zapékací misky.
Noky uvařte podle návodu na obalu a přidejte je do zapékací misky.
Hořčici promíchejte s lístky bylinek a se smetanou. Směs osolte a opepřete, přilijte do zapékací misky, promíchejte a vše posypte nahrubo nastrouhaným čedarem.
Zapékejte asi 15 minut, až omáčka začne bublat a sýr se roztaví.
Komentáře
Nechutnalo mi to:(
Bylo to velmi rychlé a výborné....
Doma jsme si moc pochutnali :-)