Lehký a elegantní bramborový salát. Jeho svěží alternativa s jarní cibulkou rázem získá úplně jiný šmrnc. Bramborový salát připravte tradičně na Vánoce, ale jeho rychlá příprava a senzační chuť vybízí, nachystat ho i kdykoliv jindy během roku. Ať už jako rychlou večeři nebo bramborovou přílohu k pečenému či smaženému masu.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na zálivku vinaigrette
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 860.5 kcal
- Bílkoviny 6.5 g
- Sacharidy 53 g
- Tuky 67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/12
Prosinec 2004