„Tohle je nejlepší recept na kynuté těsto, jaký znám. Jiné už nedělám. Příprava buchtiček chce sice trochu cviku, ale výsledek stojí za to. Když nám nějaké buchtičky zbudou, jíme je jen tak – třeba k snídani,“ prozrazuje Zdeňka, manželka šéfkuchaře Radka Davida.
Suroviny
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Na vanilkový krém
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7879 kcal
- Bílkoviny 193 g
- Sacharidy 821 g
- Tuky 403 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/4
Přivítejme společně jaro! Vyberte si některý ze svěžích receptů, plných čerstvých surovin… Připravíte nejdříve pesto z medvědího česneku, špenátovou polévku s quinoou, rebarborový koláč nebo kuřecí burger s rukolou? Co vaří doma manželky šéfkuchařů? Nahlédněte spolu s námi do jejich kuchyně. Vyzrajte konečně na obávané kynuté těsto! Není se čeho bát, s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva. Vejce v hlavní roli. Pošírovaná, pečená, nahniličko, natvrdo... S našimi originálními recepty z celého světa vás vejce nikdy neomrzí! Muffiny jsou stále in! Vyzkoušejte naše snadné, neotřelé a chuťově vyladěné recepty!