„Někdo dělá kapustové karbanátky s uzeným, někdo úplně bez masa. Já se je naučila připravovat s mletým masem a naše rodina je má takhle nejradši,“ prozrazuje svůj trik manželka Tita Eliáše, Petra.
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6517 kcal
- Bílkoviny 236 g
- Sacharidy 780 g
- Tuky 297 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/4
Přivítejme společně jaro! Vyberte si některý ze svěžích receptů, plných čerstvých surovin… Připravíte nejdříve pesto z medvědího česneku, špenátovou polévku s quinoou, rebarborový koláč nebo kuřecí burger s rukolou? Co vaří doma manželky šéfkuchařů? Nahlédněte spolu s námi do jejich kuchyně. Vyzrajte konečně na obávané kynuté těsto! Není se čeho bát, s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva. Vejce v hlavní roli. Pošírovaná, pečená, nahniličko, natvrdo... S našimi originálními recepty z celého světa vás vejce nikdy neomrzí! Muffiny jsou stále in! Vyzkoušejte naše snadné, neotřelé a chuťově vyladěné recepty!