
Cibulovo-sýrový quiche
Více než hodinu
Snadné
Koláč na slano, s pikantní čabajkou, špenátem a provoněný česnekem, se výborně hodí k letní večeři se sklenkou bílého vína.
Domácí těsto na quiche připravte podle tohoto receptu:
Zahřejte troubu na 200 °C. Na středním plameni zahřejte na pánvi máslo a za častého míchání na něm asi 8 minut opékejte uzeninu a cibulky; ke konci přidejte česnek. Sejměte z ohně a důkladně vmíchejte špenát a strouhanku. Na korpus rovnoměrně nasypte sýr a klobásovou směs.
Vejce prošlehejte se smetanou, solí a pepřem. Směsí přelijte náplň v korpusu. Pečte 10 minut. Pak snižte teplotu na 190 °C a dopékejte ještě 25 minut. Před podáváním nechte stát.
Komentáře
Anonym
04.10.2021 13:56
Dobry den, tento quiche som…
Martina Kojzarová
04.10.2021 21:22
In reply to Dobry den, tento quiche som… by scirpu
Dobrý den, recepty už jsme…
Dobrý den,
recepty už jsme opět propojili, takže můžete snadno najít postup na těsto. Moc děkujeme za upozornění!
Mějte se moc krásně, redakce Apetitu