Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (11x)
26. 8. 2016
Kuře dušené na červeném víně
Apetit
Kuře dušené na červeném víně
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (11x)

Skvělá večeře. A navíc ideální do mrazáku, plná chuť tohoto jídla se zmrazením ještě rozvine.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 760 kcal
  • Bílkoviny 48.75 g
  • Sacharidy 13.5 g
  • Tuky 50.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Jitka Ríkosníková, z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006

Související články

bile vino

Jak ochutnávat víno v restauraci

Objednávka a úvodní degustace vína nemusí patřit ke kontroverzním okamžikům večeře. Poradíme vám, jak vše zvládnout sebevědomě a s noblesou.