Tak trochu jiné kuře na smetaně, tentokrát s pórkem. Pórek jídlu dodává zajímavou vůni, příchuť a svěžest. Ke smetanové omáčce se výborně hodí těstoviny, ale vyzkoušet můžete i tradiční kynutý knedlík, rýži nebo brambory. Jednoduše recept na ideální jídlo pro dva, hotové za pár minut.
Suroviny
2
Suroviny
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1183.5 kcal
- Bílkoviny 52 g
- Sacharidy 14 g
- Tuky 101 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/1
Leden 2007