Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,5 (35x)
18. 7. 2014
Kuře na smetaně s pórkem
BBC Good Food
Kuře na smetaně s pórkem
BBC Good Food


Snadné
< 30 min
4,5 (35x)

Tak trochu jiné kuře na smetaně, tentokrát s pórkem. Pórek jídlu dodává zajímavou vůni, příchuť a svěžest. Ke smetanové omáčce se výborně hodí těstoviny, ale vyzkoušet můžete i tradiční kynutý knedlík, rýži nebo brambory. Jednoduše recept na ideální jídlo pro dva, hotové za pár minut.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1183.5 kcal
  • Bílkoviny 52 g
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 101 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/1

Leden 2007

Související články

Kopřivová spanakopita

Objevte spanakopitu, koláč, který si Řekové pečou po celé generace – vyzkoušejte ho i vy

Spanakopita: slaný koláč z tenkého těsta, špenátu, fety a bylinek. Upéct jej můžete jako malé plněné šátečky, závin nebo koláč na plech – podle toho, kolik máte času a na co máte zrovna chuť a náladu. Připravíte ji dopředu, bude vám chutnat teplá i studená a servírovat ji můžete nejen jako hlavní chod, ale i jako svačinu nebo neobvyklé pohoštění. Je to zkrátka koláč, který se vám umí přizpůsobit.