Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,6 (16x)
9. 1. 2019
sladkokyselé kuře
pixabay.com
Sladkokyselé kuře
pixabay.com


Velmi snadné
< 20 min
4,6 (16x)

Horké kuře v těstíčku, připravené na asijský způsob, zůstane nádherně křupavé i po přelití omáčkou. Ideální přílohou je rýže nebo rýžové nudle.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na těstíčko tempura

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 328.5 kcal
  • Bílkoviny 16.5 g
  • Sacharidy 26.25 g
  • Tuky 15.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/11

Listopad 2005

Související články

Jaké jsou swicy chutě?

Sladké + pálivé = swicy. Kombinace, kterou objevují mladí, znaly už naše babičky

Swicy je chuťový ping-pong, který nepřestane bavit.  Zní to jako hit TikToku, ale ve skutečnosti jsme sladko-pálivou kombinaci znali dávno předtím, než dostala své anglické jméno. Sladké a pálivé jsme míchali podvědomě – kousek čokolády po pálivé omáčce nebo špetka chilli do medu. Dnes se z toho stal trend, který se usadil v kuchyních, kavárnách i fast foodech.