Na tento i jiné saláty se vyplatí pořídit si za studena lisovaný olej. Nejlepší je avokádový, který má krásně zelenou barvu a výraznou chuť a vdechne život jakémukoli salátu. Dobrou volbou jsou ale také oleje lisované z vlašských nebo lískových ořechů či z různých semínek.
Suroviny
8
Suroviny
8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 104.25 kcal
- Bílkoviny 2.25 g
- Sacharidy 2.13 g
- Tuky 9.13 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/5
Květen 2005