Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 nápadů, jak využít ředkvičky

chléb s ředkvičkami
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Svazky červených ředkviček koupíte na jaře na každém trhu a v každém zelinářství. Přikusujte je jen tak k chlebu s pomazánkou, nebo vyzkoušejte některý z našich receptů.

Jarní vaření

Výrazné ředkvičky právem patří mezi oblíbenou jarní zeleninu. V kuchyni mají mnohostranné využití. Na tenké plátky nakrájené ředkvičky přimíchejte do jarních salátů. Chcete-li zjemnit palčivou chuť ředkviček, krátce je blanšírujte nebo glazujte.

Na jaře ředkvičky obohatí oblíbené tvarohové pomazánky. Přihodit je můžete také do vaječné omelety nebo k míchaným vajíčkům. Inspirujte se našimi nápady, jak využít ředkvičky. Máme pro vás dokonce i neobvyklou sladkou variantu ředkviček s medem a skořicí!

5× ředkvičky:

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín