5 nápadů, jak využít ředkvičky

5 nápadů, jak využít ředkvičky
sdílet:
Svazky červených ředkviček koupíte na jaře na každém trhu a v každém zelinářství. Přikusujte je jen tak k chlebu s pomazánkou, nebo vyzkoušejte některý z našich receptů.

Jarní vaření


Výrazné ředkvičky právem patří mezi oblíbenou jarní zeleninu. V kuchyni mají mnohostranné využití. Na tenké plátky nakrájené ředkvičky přimíchejte do jarních salátů. Chcete-li zjemnit palčivou chuť ředkviček, krátce je blanšírujte nebo glazujte. Na jaře ředkvičky obohatí oblíbené tvarohové pomazánky. Přihodit je můžete také do vaječné omelety nebo k míchaným vajíčkům. Inspirujte se našimi nápady, jak využít ředkvičky. Máme pro vás dokonce i neobvyklou sladkou variantu ředkviček s medem a skořicí!

5× ředkvičky:



Připravila Jana Kopřivová
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit