Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

5 nápadů, jak využít ředkvičky

chléb s ředkvičkami
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Svazky červených ředkviček koupíte na jaře na každém trhu a v každém zelinářství. Přikusujte je jen tak k chlebu s pomazánkou, nebo vyzkoušejte některý z našich receptů.

Jarní vaření

Výrazné ředkvičky právem patří mezi oblíbenou jarní zeleninu. V kuchyni mají mnohostranné využití. Na tenké plátky nakrájené ředkvičky přimíchejte do jarních salátů. Chcete-li zjemnit palčivou chuť ředkviček, krátce je blanšírujte nebo glazujte.

Na jaře ředkvičky obohatí oblíbené tvarohové pomazánky. Přihodit je můžete také do vaječné omelety nebo k míchaným vajíčkům. Inspirujte se našimi nápady, jak využít ředkvičky. Máme pro vás dokonce i neobvyklou sladkou variantu ředkviček s medem a skořicí!

5× ředkvičky:

Připravila Jana Kopřivová

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč