0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ředkvičky zapečené s medem a skořicí

Ředkvičky zapečené s medem a skořicí

3.8 / 5. Počet hodnocení: 15
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 422 kcal
Bílkoviny 3 g
Sacharidy 72 g
Tuky 12 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Tahle variace bude ještě jemnější, když ředkvičky pět minut před pečením předvaříte, ideálně v páře.

Suroviny

ředkvičky 250 g
omyté, případně předvařené, rozpůlené
med 1 PL
máslo 1 PL
rozpuštěné
krupicový cukr 50 g
skořice
mletá na dochucení
ořechy
drcené k podávání
zakysaná smetana
k podávání

1 Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů. Ředkvičky naklaďte vedle sebe do pekáčku, zapékací formy nebo do formy na muffiny (tak budete mít rovnou jednotlivé porce).

2 Přelijte máslem s medem a skořicí. Pocukrujte  a asi půl hodiny zapékejte. Podávejte teplé nebo vychladlé, a pokud chcete, i se zakysanou smetanou a drcenými oříšky. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/3

Komentáře

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč