Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,6 (22x)
7. 4. 2016
Ředkvičky zapečené s medem a skořicí


Snadné
< 60 min
3,6 (22x)

Tahle variace bude ještě jemnější, když ředkvičky pět minut před pečením předvaříte, ideálně v páře.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 105.5 kcal
  • Bílkoviny 0.75 g
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 3 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006