Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak na domácí sušenky

Jak na domácí sušenky

Těsto na sušenky by mělo být spíš máslovité a lepivé než suché.
6. 3. 2009 | Autor: redakce Apetitu

To ovšem může působit potíže při práci s ním. Proto nejspíš oceníte následující rady:

  1. Těsto dejte před zpracováním na půl hodiny do lednice, aby méně lepilo.
  2. Zkuste těsto rozvalovat mezi dvěma kusy pečicího papíru – nebude se lepit ani nebude obalené moukou.
  3. Rozválené těsto dejte na pět minut do mrazáku, aby se vám lépe vykrajovalo.
  4. Vykrájené tvary přenášejte plochým nožem nebo kovovou špachtlí na plech.
  5. Hroudu těsta můžete zabalit do plastové fólie a zamrazit až na tři měsíce. Rozmrazte v chladničce a použijte jako obvykle.
REKLAMA

Přidat komentář