0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kuřecí polévka po čínsku

Kuřecí polévka po čínsku

4 / 5. Počet hodnocení: 8
Do 30 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1095 kcal
Bílkoviny 69 g
Sacharidy 160 g
Tuky 6 g
Vláknina 14 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlá polévka, která zaručeně zahřeje a povzbudí.

Suroviny

vývar kuřecí 1.3 l
horký
badyán 2 hvězdičky
zázvor (čerstvý) 3 cm
na plátky
česnek 2 stroužky
podrcené ve slupce
špenát 200 g
nudle 85 g
vaječné, připravené podle návodu
kuřecí prsa 100 g
vařená, na nudličky
jarní cibulka 4 ks
na tenká kolečka
sójová omáčka
trocha
bazalka hrst
čerstvé listy
chilli paprička 1 ks
červená, bez semínek

1 Do vývaru v hrnci vsypte badyán, zázvor a česnek. Deset minut nechte probublávat pod bodem varu.

2 Zatím vložte špenát na dvě minuty na pařáček.

3 Pak vyjměte badyán, zázvor i česnek a vyhoďte je. Do vývaru vsypte nudle, cibulky a maso, dochuťte sójovkou. Prohřejte a rozdělte do misek.

4 Posypte špenátem, bazalkou a tenkými proužky papričky.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/2

Komentáře

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit