Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Kuřecí polévka s kukuřicí

Kuřecí polévka s kukuřicí

Hodnocení receptu
Průměr: 3 (1)
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 730 kcal
Bílkoviny 30 g
Sacharidy 131 g
Tuky 23 g
Vláknina 14 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Klidně řekněte dětem, ať vám pomůžou s přípravou téhle chutné polévky. Spolu to zvládnete rychle a hravě!

Suroviny

jarní cibulka 2 ks
pokrájená
zázvor (čerstvý)
čerstvý, oloupaný, nastrouhaný
slunečnicový olej 1 PL
kukuřice 400 g
konzervovaná, rozmixovaná
vývar kuřecí 500 ml
sůl
pepř
1 ks
kuřecí prsní řízek na drobné kousky
1. OSMAHNĚTE ZELENINU
Na oleji minutku smažte cibulky a zázvor. Přidejte rozmixovanou kukuřici a prohřejte. Přilijte vývar a přiveďte k mírnému varu.

2. PŘIDEJTE KUŘE

Do vývaru přihoďte kuřecí maso a nechte vše ještě asi dvě minuty prohřívat – nepřivádějte však k varu, jinak maso ztvrdne! Jakmile kuře zbělá, polévku osolte, opepřete a podávejte.

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit