Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,0 (32x)
14. 5. 2019
Anglická snídaně
Apetit
Anglická snídaně
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,0 (32x)

Anglická snídaně má pět základních komponentů: maso (slanina a klobásky), volské oko, fazole, rajčata a tousty. Všechno ostatní je už na vás: žampiony, opečené brambory atd. Užijte si víkendové ráno tak, jako Angličané a dopřejte si pořádnou dávku bílkovin, která vás nasytí na několik hodin.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4605 kcal
  • Bílkoviny 194 g
  • Sacharidy 292 g
  • Tuky 292 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Anglická vs. česká: Jak vybrat slaninu a kolik existuje jejích druhů?

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Míchaná vejce

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/5

Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

zelený chřest

Kvíz: Z chřestu se stal kult. Ale znáte i jeho tajemství? Kdo neprojde v kvízu, sype si chřest na hlavu!

Jestli se na nějakou sezónu těší všichni gurmáni světa, je to ta chřestová. Na másle s omáčkou, grilovaný jako příloha ke steaku, v lehkém jarním risottu nebo blanšírovaný a posypaný parmezánem? To je jen zlomek variací, ve kterých to chřestu sluší. Je jedno, jestli je zelený, bílý či fialový, je to křehká a noblesní zelenina, která má nejen bohatou historii, ale i svá tajemství.