Anglická snídaně má pět základních komponentů: maso (slanina a klobásky), volské oko, fazole, rajčata a tousty. Všechno ostatní je už na vás: žampiony, opečené brambory atd. Užijte si víkendové ráno tak, jako Angličané a dopřejte si pořádnou dávku bílkovin, která vás nasytí na několik hodin.
Suroviny
Pro 2 osoby
Suroviny
Pro 2 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4605 kcal
- Bílkoviny 194 g
- Sacharidy 292 g
- Tuky 292 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/5
Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.