Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,6 (265x)
30. 3. 2016
Tradiční mazanec
Apetit
Tradiční mazanec
Apetit


Snadné
> 120 min
4,6 (265x)

Tradiční kynutý mazanec by na svátečním stole neměl chybět. Vláčný mazanec, plný rozinek, ořechů a mandlí, provoní při pečení celou domácnost a přiláká všechny nedočkavce. Snadné kynuté těsto plné másla zvládne s tímto receptem připravit i začátečník. Upečte si poctivý domácí mazanec a dopřejte si tu pravou velikonoční snídani.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 bochánky

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2 bochánky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2714 kcal
  • Bílkoviny 71 g
  • Sacharidy 275 g
  • Tuky 143 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Mazanec, nádivka, jidáše aneb Co se jí o Velikonocích Nejlepší mazanec pro každého: kynutý, tvarohový i mandlový

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(265 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006

Související články

dzem

Regionální potravina ocení nejkvalitnější produkty z regionů

Již počtvrté bude Ministerstvo zemědělství ČR udělovat ocenění nejkvalitnějším zemědělským nebo potravinářským výrobkům. Zastřeší je prestižní značka Regionální potravina, která je zárukou místního původu, vysoké kvality a originální chuti ve srovnání s jinými výrobky na trhu.