Tradiční kynutý mazanec by na svátečním stole neměl chybět. Vláčný mazanec, plný rozinek, ořechů a mandlí, provoní při pečení celou domácnost a přiláká všechny nedočkavce. Snadné kynuté těsto plné másla zvládne s tímto receptem připravit i začátečník. Upečte si poctivý domácí mazanec a dopřejte si tu pravou velikonoční snídani.
Videorecept
Suroviny
2 bochánky
Suroviny
2 bochánky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2714 kcal
- Bílkoviny 71 g
- Sacharidy 275 g
- Tuky 143 g
Postup přípravy
- Mazanec, nádivka, jidáše aneb Co se jí o Velikonocích Nejlepší mazanec pro každého: kynutý, tvarohový i mandlový
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/4
Duben 2006